EEN LOCATIE MET

EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN

BRUNCHEN OP ZONDAG

Iedere zondag organiseren wij een speciale familiebrunch bij De Witte Stein, van 11.00 uur tot 13.00 uur bent u van harte welkom voor een zondagse brunch. Deze brunch, welke uitsluitend op reservering is, bevat diverse bourgondische gerechten. Vers bereid door onze chefs.

Wilt u een familiebrunch organiseren op een andere dag? Dat kan, wij serveren zowel ontbijtbuffetten als familiebrunches op reservering. Bekijk onze menu’s en lees meer over de mogelijkheden.

>FAMILIEBRUNCH >ONTBIJTBUFFET

HIGH TEA, BBQ & KINDERFEESTJE

Buiten onze brunches en buffetten bent u bij De Witte Stein ook aan het juiste adres voor een uitgebreide High Tea, een buiten (óf overdekt) BBQ of een leuk kinderfeestje.

Meer weten over de mogelijkheden of een reservering plaatsen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.

> HIGH TEA > BBQ > KINDERFEESTJE

EEN UNIEK FEEST

De Witte Stein is de ideale locatie voor uw eigen feest of bruiloft. Onze verschillende ruimtes zijn flexibel in te delen en aan te kleden, waardoor wij ruimte bieden voor zowel de kleine als grotere feesten.

Wilt u graag een feest organiseren, uw bruiloft vieren bij De Witte Stein of met een gezelschap een mooie dag beleven? Dat kan! Wij begeleiden u graag bij de organisatie.

>Neem contact met ons op

VERGADERINGEN

Met de unieke ligging van De Witte Stein verrast u uw zakelijke gezelschap tijdens een vergadering of zakelijke lunch. Kies voor één van onze ruimtes en organiseer uw bedrijfsfeest, vergadering of presentatie bij De Witte Stein.

Met de aanwezigheid van faciliteiten zoals een TV, beamer en microfoon hebben wij alle elementen in huis om een goede presentatie te verzorgen. Wilt u graag uw zakelijke evenement combineren met een hapje en drankje? Ook dat is mogelijk!

> NEEM CONTACT MET ONS OP

Sportief en Actief

De bosrijke omgeving en de ligging van De Witte Stein lenen zich perfect voor diverse sportieve arrangementen en activiteiten.

Bekijk onze mogelijkheden of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte activiteit.

>BEKIJK ONZE SPORTIEVE ARRANGEMENTEN

Neem contact met ons op!

phone icon

0031-(0)77-4762776

envelope icon

INFO@DEWITTESTEIN.NL

Openingstijden:
November tot Maart

clock icon
  • Ma en Di
  • Wo t/m vr
  • ZA EN ZO:
  • GESLOTEN
  • VANAF 11:00U
  • VANAF 10:00U

Alle feestdagen geopend

In de vakantie alle dagen geopend.

In de maanden Juli en Augustus
Dagelijks geopend vanaf 10:00 uur