EEN UNIEKE ACCOMMODATIE

VOOR JONG & OUD

BUITENSPEELTUIN

Waar de ouders, opa’s en oma’s en families rustig kunnen genieten van een lekkere kop koffie en de omgeving, kunnen de kinderen zich perfect vermaken in onze buitenspeeltuin. De buitenspeeltuin heeft o.a. een eigen crossbaan waar de kinderen met hun eigen fiets op mogen crossen, meerdere air-trampolines en diverse speeltoestellen.

Ook hebben wij op ons terrein enkele bijzondere objecten geplaatst, voor het maken van stoere selfies. Zo is er een echte brandweerauto, een oude legertruck en helikopter te bewonderen. Dit is dé plek voor speelplezier! De buitenspeeltuin is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.

Bent u op zoek naar een leuk en betaalbaar kinderfeestje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen wij u meer over de mogelijkheden!

DE STUBE

De Stube is een gezellig ingerichte ruimte bij De Witte Stein, met ca. 60 zitplaatsen. Onze Stube is volledig ingericht in Duitse sferen en neemt u mee naar de welbekende, Duitse restaurants. De ruimte is gemakkelijk in te delen waardoor u met variërende gezelschappen op een gezellige wijze plaats kunt nemen. Zoekt u een tafeltje voor 2, 12, 24 of 40 personen? Kiest u voor een buffet, groepsdiner of á la carte dineren? De mogelijkheden van de Stube zijn eindeloos!

Bent u op zoek naar een ruimte voor uw (bedrijfs)presentatie, themafeest of wilt u samen met een vriendengroep karaoke doen? De Stube beschikt tevens over een TV en aansluiting waardoor diverse activiteiten mogelijk zijn!

WINTERTUIN

Wilt u graag dineren in een open en rustgevende ruimte met een uniek panorama uitzicht over de bossen? Kom dan langs en reserveer een tafeltje in onze Wintertuin! Vanuit onze Wintertuin heeft u een ideaal uitzicht op de buitenspeeltuin waardoor u hier ongestoord én onbezorgd kunt genieten terwijl uw kinderen buitenspelen.

Onze Wintertuin is één grote, open ruimte en wordt in de zomer een zomertuin; de puien worden opengezet en de Wintertuin verandert in een zomers terras. De tuin is perfect voor verschillende doeleindes en gezelschappen. Van lopend buffet tot aan high-tea, van een bruiloft tot een familie-brunch; de tuin is de perfecte locatie! Wilt u graag een bedrijfspresentatie of netwerkevenement organiseren in onze Wintertuin? Dan zorgen wij uiteraard dat de ruimte, beamer en microfoon voor u klaar staan.

OUD HOLLANDS RESTAURANT

De Oud Hollandse ruimte is het hart van De Witte Stein. Midden in ons restaurant is deze karakteristieke ruimte gerealiseerd waar u met uw gezelschap ieder jaargetij terecht kunt. Dit gedeelte verandert mee met de seizoenen; in de winter geniet u van een kop warme chocomel bij onze open haard en in de zomer verbinden wij deze ruimte met ons ruime terras. De ruimte is dan ook ideaal voor een feest; door de verbinding met de Wintertuin, de Stube én het terras worden de mogelijkheden eindeloos!

Wilt u graag een hapje komen eten of een feest inclusief buffet organiseren? Ook dat is mogelijk in onze Oud Hollandse ruimte! Midden in de ruimte plaatsen wij een mooie buffetkast gevuld met de heerlijkste gerechten.